Stort bur til kanin med bund – Luksus kaninbur – sort

1395 kr.

Rummeligt luksus kaninbur

125cm lang 80cm bredt og 70m højt

Med praktisk bund til strøelse

Varenummer (SKU): sortburkanin Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Flot sort og stort bur til kanin med bund

– Sort luksus kaninbur med plads til toilet og legetøj

Stort bur til kanin med bund til indendørs af sort metal. Dette flotte sorte indendørs luksus kaninbur er stort men alligevel pladsbesparende i forhold til en indhegning, til jer der kun har sparsomt plads i hjemmet.

Luksus buret er af robust og holdbart pulverlakeret stål. Bunden er af plastik. Det er et inde kaninbur, men det er let at stille op og tage ned, og kan klappes sammen, så du kan let tage din kanin med ud i haven på en dejlig sommerdag i buret.

Døren til buret har en sikkerhedslås, så dit kæledyr ikke kan åbne buret og stikke af, og små børn ikke kan komme ind i kaninburet.

Fritgående kaniner

Vi går ind for fritgående kaniner. Det er et stort bur til kaniner men vi anbefaler IKKE at din kanin bor i dette bur. Det er det for lille til. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på, og de vil gerne være en del af menneskers hverdag. Men det kan være en fordel for kaninen, at have sit eget “space” hvor den har et frirum, og hvor den kan opholde sig i fred for børn eller andre dyr i hjemme. Især hvis der fx er børn i hjemmet, eller du har en kanin med en lidt angst personlighed.

Stort bur til kanin som din kanin ikke skal bo i

Hvis en ny kanin kommer ind i hjemmet og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet og skræmt, især hvis den har en angst personlighedstype, og så kan den vælge altid at sidde under sofaen eller et andet ubelejligt sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i buret den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred og ro.

Stort bur til kanin – Fin opbevaring til kaninting

Hold din kanins hus, legetøj og toilet i dette flotte sorte robuste bur.

  • 125 cm langt
  • 80 cm bredt
  • 70 cm højt

Ønsker du inspiration til indretning af kaninburet

Følg med på Pinterest hvor vi gemmer pins med flot indrettede bure

Se hele udvalget af kaninbure og indhegninger her

(der er ca 8-10 dages levering på bure)

Yderligere information

Vægt 10 kg