Stort kaninbur – Sort – 60, 80, 100, 120 cm højt

815 kr.1315 kr.

Stort kaninbur til kaniner i lejlighed eller hus

Kan stilles op på mange forskellige måder

Sort kanin løbegård

Varenummer (SKU): sortindhegning Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Meget robust stort kaninbur i sort

– kanin løbegård til indendørs kanin med meget plads til toilet, hus og legetøj

Ønsker du et meget stort kaninbur? Her har vi en stor flot kanin løbegård i sort. Det kan stilles op må mange forskellige måder. Stort kaninbur XL indendørs af metal og uden bund. Dette flotte rummelige kaninbur  er stort og praktisk, og nemt at stille op.

Består af 8 paneler som hver er ca 80cm bred og 60, 80, 100 eller 120 cm højt (vi har ikke altid alle størrelser på lager)

Vær opmærksom på at nogle kaniner er rigtig gode til at springe, og vil kunne springe over hegn under 80cm især hvis buret står lige ved siden af en flade de kan hoppe op på.

Døren til buret har en sikkerhedslås, så dit kæledyr ikke kan åbne buret og stikke af, og små børn ikke kan komme ind i kaninburet.

Stort kaninbur til kaniner i lejlighed

Vi går ind for frie kaniner i lejligheden eller huset. Vi anbefaler IKKE at din kanin bor fast i denne kanin indhegning, det er beregnet til at lave en kaninbase til indendørs kaniner. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på. Og de ønsker være en del af familiens hverdag. Men det kan være en fordel for kaninen, at have sit eget frirum, og hvor den kan opholde sig i fred for børn eller andre dyr i hjemmet. Denne kanin løbegård er god hvis der er børn i hjemmet, eller du har en kanin med en angstagtig personlighed.

Nyankommen kanin i huset

Hvis i lige har fået ny kanin og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet eller bange, især hvis den har en bange personlighed, og så kan den finde på altid at sidde under sofaen eller et andet ubelejligt sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i fx dette store kaninbur den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred. Åben så buret når den føler sig tryg og afslappet og viser interesse for familien.

Hvis i vil have en kæmpe indendørs løbegård til kaninerne

Hvis i anskaffer jer 2 eller måske endda 3 indhegninger kan i lave en stor indendørs kanin løbegård. Hvis i af en eller anden grund ikke vil have 100% frikanin, måske af sikkerhedsgrunde. Så kan vi anbefale at lave en kæmpestor kanin løbegård i stuen eller et andet sted i huset, hvor kaninerne kan have masser af plads at boltre sig på. Her kan i stille mange små huse, gemmesteder og tunneller. Husk dog at tage kaninerne ud hver dag alligevel. På den måde kan i holde delvist frie kaniner.

Stort kaninbur 240cm x 80cm eller 160cm x 160cm

Stil dette xl kaninbur som det passer dig og lave en flot kaninbase

Følg os på Pinterest og se pins af andres flotte kanin indretninger

(der er ca 8-10 dages levering på bure)

Yderligere information

Vægt 18 kg
Kanin indhegning

, , ,