Surprise Box – 3 kasser i 1 – med grøntsager og hø

159 kr.

Sundt hø og urter til kaniner

Sjov aktivering med forskellige overraskelser

1750 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): høpendel-1 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Kvalitetshø og grøntsager i spiselige kasser – Aktivering

JR FARM PlastikFri SurpriseBox til kaniner

Aktivering gør din kanin glad. Her er tre spiselige kasser til kaniner, som er delvist lavet af græs, og som selvfølgelig er giftfri. Høet indeni er af super kvalitet. Der er 3 kasser inde i hinanden, som laver forskellige lag med overraskelser i. Kassen giver din kanin masser af sjov og aktivering.

Aktivering af kanin med 3 overraskende lag

Kassen er super sjovt legetøj for kaniner. Du trykker huller ud af den i forskellige størrelser. Surprise Box fra JR Farm er virkelig en overraskelsesboks, ligesom en babuska er der en stor kasse med hø, med en mindre kasse indeni med hø og grøntsager, med en mindre kasse indeni med hø og urter – en virkelig sjov, smagfuld og sund aktivitet.

Aktivering af kanin i mange timer, og så er det sundt.

Super sundt hø

Som alt vores hø består dette også af mange forskellige græsarter og vilde planter. Der er tilmed tilsat urter, som gør det ekstra sjovt og lækkert og giver en varieret kaninkost.

I modsætning til de voksende monokulturer hvor der kun bliver sået én græsart, og sprøjtet med pesticider, giver dette hø en varieret kost i form af mange græsarter og ukrudtsplanter. Kassen består af 23% græs.

Græskasse til kaniner

Græspappet (indpakningen) har huller som kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høbeholder og legetøj.

Højt fiberindhold

Løst hø hvor fiberkæderne ikke ødelægges som ved sammenpresset hø, giver sund tarm og tandslid.

Fordele

  • Aktivering af kanin
  • Sund tarm
  • Tandslid
  • Sund og varieret kost

Hos Free The Bunny ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græsser, grønne planter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs. Dette ligner mere de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag. 

Indhold

Bjergenghø, lignocellulose, ærteflager, gulerødder, JR Grainless Bunny Jordbær (ærteflager, ærtestivelse, jordbær, rapsolie, rødbeder)

Analyse

 

 

Yderligere information

Vægt 2 kg