Tung stor foderskål til kaniner – Eller vandskål – 500 ml

56 kr.

Vandskål eller foderskål

Med praktisk spildkant

500 ml

Ikke på lager

Beskrivelse

Stor foderskål til kaniner med blomster – også god som vandskål

Sød tung og stor foderskål til kaniner af porcelæn. Kan bruges både til foder og vand. Med super dejlige lyse blomster. Passer godt til store kaniner. Kan ikke væltes omkuld.

Stor vandskål eller madskål til kanin med spildkant

Kanten på denne skål er buet indad, på den måde minimeres spild når kaninen spiser eller drikker af skålen. Derfor er den også ideel som vandskål. Skålen kan heller ikke væltes af kaninen.

Stor foderskål til kaniner: fordele

  • Spildkant til vand
  • Tåler opvaskemaskine
  • Stor volumen på 500 ml
  • Søde forårsblomster
  • Kan ikke væltes omkuld

Rengøring af stor skål til kaniner

Madskålen tåler opvaskemaskine eller almindelig håndopvask.

Derfor er det en god ide at have kaninskåle i forskellige størrelser

Det er praktisk og nemt hvis du har kaninskåle i forkellige størrelse og varianter ved hånden, da din kanin har godt af flere forkellige fødeemner som pellets, tørrede urter, hø, salat og grønne planter fra naturen. Giv helst din kanin en kost der minder om vilde kaniners kost. Giv den hø som består af mange græsarter i stedet for kun én græsart, og hvor der vokser ukrudtsplanter iblandt. Og giv din kanin foderpiller som består af mange græsser og urter i stedet for soja og kornprodukter. Og suppler med forskellige tørrede urter og masser af friskt grønt.

Kaniner skal drikke masser af vand

Og hvis din kanin ikke drikker nok fra flasken, er en skål som denne et rigtig godt alternativ. Kaniner får mere vand i munden fra skåle fordi flasker kun giver vand dråbevis.

Yderligere information

Vægt 0.6 kg