Urter til kanin – Mælkebøtte

24 kr.

Sunde mælkebøtter

100 g urter til kanin

Ikke på lager

Varenummer (SKU): mælkebøtteurt Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Tørrede mælkebøtte urter til kanin – populær kanin snack

Urter til kanin med mælkebøtter er med sine mange vitaminer, mineralstoffer og mikronæringsstoffer med til at styrke din kanins naturlige immunforsvar, og er derudover en meget populær snack fordi det smager så godt. Dette er 100% naturligt kaninmad. Der er også tilsat morgenfrueblomster. Morgenfrue smager godt og er en dejligt duftende blomst for din kanin.

Få en sund kanin med urter

Drys mælkebøtte urt ud over din kanins daglige hø for at give din kanin en mere spændende spiseoplevelse. Skift mellem forskellige urter hver dag, for at give kaninen en mere varieret og sundere kost. Husk at vilde kaniner spiser ud over forskellige græssorter også mange grønne blade, kviste og blomster hver dag.

Det høje fiberindhold sørger for en optimal fordøjelse og derfor bedre velbefindende. Sund og lækker snack til kaniner.

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at INGEN af vores godbidder, snacks og urter indeholder sukker, honning, yogurt eller syntetiske tilsætningsstoffer.

Mælkebøtte 85%, morgenfrueblomster 15%

Brug urterne sådan

Brug denne urteblanding som forkælelse til din kanin. Og som ekstra sundheds tilskud. Bland det i høet for at gøre hø spisningen mere spændende.

Giv din kanin en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange ukrudtsplanter. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for korn, soja og majs baseret foder.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg