Velour kanvas kurv til kaniner

195 kr.

Passer til store kaniner og mindre hunde

Blødt velour betræk

Brun

Varenummer (SKU): velourkanvaskurv Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dejlig blød gylden kurv til kaniner

Denne lækre kurv til kaniner er lidt større end mange af vores andre kurve. Den passer til store kaniner eller til to små kaniner.

Den er lavet med fast skum indeni og betrukket med silkeblødt gyldent velour på indersiden og groft grå-brunt kanvas stof på ydersiden.

Et dejligt tilbehør til kaninbur.

Stor fast kurv til kaniner

Kurven her er meget åben. Perfekt til kaniner som ikke kan li lukkede vægge. Den er stor så den passer også til store kaniner.

Silkeblød kurv

Denne kanin kurv er lavet af groft brunt stof på ydersiden og silkeblødt fløjl på ligge siden. Skummet inde i kurven er fast, så din kanin føler den har fast grund under fødderne når den sidder i kurven.

Tilbehør til kaninbur

Lav en kaninbase med lækkert tilbehør til dit kaninbur. En base er det sted hvor din frikanin har sine ting. Her er det kaninens territorie, og her den har fred for andre dyr eller børn i huset. Det kan være en indhegning eller et stort bur der altid står åben eller bare et hjørne i stuen. Basen bør indeholde blødt gulvtæppe for at beskytte poterne, huse, tuneller eller huler at gemme sig i, et soverplads, en toiletbakke, madskål og aktiverings legetøj.

Kaninkurvens mål

Kurven måler 61 cm x 48 cm

Yderligere information

Vægt 1.3 kg